HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - COMUNICATE
 
AN DE VINOTECĂ PENTRU VINUL ROMÂNESC
În urma consultărilor cu membrii Patronatului Național al Viei și Vinului, subliniem că, din punct de vedere calitativ, vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, ideal pentru învechirea în vinotecile cramelor și ale iubitorilor de vin. Din punct de vedere cantitativ, estimăm o creștere la nivel național cu 10 – 15% față de producția anului 2016, la un total de 3,6 milioane hectolitri de vin.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronat: An de vinotecă pentru vinul românesc în 2017; producție mai mare cu 10-15% în acest an față de 2016
Producția de vin a României va fi cu 10-15% mai mare în acest an față de anul trecut, până în jurul cantității de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, susține directorul Patronatului Național al Viei și Vinului, Ovidiu Gheorghe.

<< inapoi

separatorComunicat de presa - 19.03.2010separator
separator

COMUNICAT DE PRESA
 
 
Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV) a organizat in perioada 05.02.2010 – 10.03.2010 o serie de intalniri la nivel regional cu participarea producatorilor de struguri si vin, a autoritatilor administratiei publice locale, a presei si a reprezentantilor PNVV.
Intalnirile s-au desfasurat ca activitati in cadrul proiectului “Consolidarea patronatului si dezvoltarea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional”, proiect in valoare de 500.000 euro derulat de PNVV in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Cele 7 conferinte regionale s-au desfasurat in Ploiesti, Iasi, Focsani, Alba-Iulia, Timisoara, Constanta, Craiova (orase in care PNVV a infiintat filiale incepand cu 1 septembrie 2009) si s-au bucurat de un succes considerabil avand in vedere numarul de peste 500 de participanti precum si aparitiile in mass media legate de desfasurarea acestor actiuni.
Rolul acestor intalniri a fost acela de a identifica solutii la actualele probleme nationale si regionale ale sectorului vitivinicol in urma dezbaterilor create si de a incerca o optimizare a relatiilor intre producatori si autoritatile locale.
 
Luni, 22 martie, incepand cu ora 10.30 la sediul PNVV din str. George Enescu nr. 27 – 29, sector 1, Bucuresti (UGIR - 1903) vom organiza o conferinta de presa in care vom prezenta principalele probleme ale sectorului vitivinicol romanesc.
 
 
 
Ovidiu Gheorghe
Director General PNVV

separator
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2018
NetDesigner.ro