HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - APARITII MASS-MEDIA
 
AN DE VINOTECĂ PENTRU VINUL ROMÂNESC
În urma consultărilor cu membrii Patronatului Național al Viei și Vinului, subliniem că, din punct de vedere calitativ, vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, ideal pentru învechirea în vinotecile cramelor și ale iubitorilor de vin. Din punct de vedere cantitativ, estimăm o creștere la nivel național cu 10 – 15% față de producția anului 2016, la un total de 3,6 milioane hectolitri de vin.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronat: An de vinotecă pentru vinul românesc în 2017; producție mai mare cu 10-15% în acest an față de 2016
Producția de vin a României va fi cu 10-15% mai mare în acest an față de anul trecut, până în jurul cantității de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, susține directorul Patronatului Național al Viei și Vinului, Ovidiu Gheorghe.

<< inapoi

separatorJudetul Alba va deveni un centru viticol important la nivel nationalseparator
separator

Producatorii din domeniul vitivinicol, dar si din industriile conexe, precum si reprezentanti ai autoritatilor locale s-au intalnit ieri, la Alba Iulia, in sala Mihai Viteazu de la Palatul Administrativ, in cadrul unei conferinte menite sa consolideze patronatul din acest sector si sa dezvolte capacitatea de a participa la procesul decizional. Printre participantii la conferinta s-au numarat Valeriu Cotea, presedintele Patronatului National al Viei si Vinului (P.N.V.V.), Ovidiu Gheorghe, director P.N.V.V., Ion Dumitrel, presedintele CJ Alba, Alin Cucui, vicepresedintele CJ Alba si presedintele Asociatiei Tara Vinului Alba, Ioan Stanciu, director DADR Alba si Florin Danoaie, consilier P.N.V.V. Alba. De altfel, vicepresedintele CJ Alba Alin Cucui a fost si cel care s-a ocupat ca aceasta manifestare importanta pentru toti producatorii de vin regiune sa se desfasoare in cele mai bune conditii la Alba Iulia.

separator
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2018
NetDesigner.ro