HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - APARITII MASS-MEDIA
 
AN DE VINOTECĂ PENTRU VINUL ROMÂNESC
În urma consultărilor cu membrii Patronatului Național al Viei și Vinului, subliniem că, din punct de vedere calitativ, vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, ideal pentru învechirea în vinotecile cramelor și ale iubitorilor de vin. Din punct de vedere cantitativ, estimăm o creștere la nivel național cu 10 – 15% față de producția anului 2016, la un total de 3,6 milioane hectolitri de vin.

Vin Romania
Gala Vinului
Festivinum
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

Patronat: An de vinotecă pentru vinul românesc în 2017; producție mai mare cu 10-15% în acest an față de 2016
Producția de vin a României va fi cu 10-15% mai mare în acest an față de anul trecut, până în jurul cantității de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul românesc din producția anului 2017 va fi unul de excepție, susține directorul Patronatului Național al Viei și Vinului, Ovidiu Gheorghe.

<< inapoi

separatorDemersuri pentru infiintarea unei filiale regionale a Patronatului Vinului la Alba Iulia separator
separator

Consiliul Judetean Alba si Asociatia Tara Vinului Alba impreuna cu Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV) si Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) organizeaza luni, 22 februarie, de la ora 10.00, la sediul CJ Alba, o intalnire pentru toti producatorii de struguri si vin din judet, pentru autoritatile administratiei publice locale si judetene, dar si pentru institutiile publice de specialitate, in vederea identificarii solutiilor la actualele probleme nationale, regionale si judetene ale sectorului vitivinicol romanesc. Intalnirea face parte din seria de intruniri organizate in cadrul proiectului derulat de Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV) in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) intitulat "Consolidarea patronatului si dezvoltarea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul are ca obiectiv general consolidarea si dezvoltarea capacitatii organizationale a Patronatului National al Viei si Vinului prin infiintarea a sapte filiale regionale in teritoriu (in orasele Constanta, Iasi, Craiova, Timisoara, Focsani, Alba Iulia, Ploiesti) si intarirea capacitatii acestuia de a participa la procesul decizional, de a elabora strategii si planuri in vederea dezvoltarii comunitatilor locale si de a monitoriza activitatile institutiilor publice.
"Faptul ca o astfel de intalnire de specialitate se va desfasura si la noi in judet, si nu in ultimul rand faptul ca una dintre filialele regionale ce se vor infiinta in tara prin intermediul acestui proiect isi va avea sediul in Alba Iulia subliniaza inca o data importanta caracteristicii vitivinicole a judetului nostru. Sustinerea sectorului vitivinicol judetean si dezvoltarea traseului turistic/vitivinicol Drumul Vinului - Alba se incadreaza in demersurile intreprinse la nivel national de structurile de specialitate, reprezentand in acelasi timp obiectivele principale ale demersurilor in curs ale Asociatiei Tara Vinului Alba", a declarat Alin Cucui, presedintele Asociatiei Tara Vinului Alba. (I.P.)

separator
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2018
NetDesigner.ro